Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Amsterdam Organ Trio, Red Light Jazz

zaterdag 10 juni @ 18:30 - 19:30

Gratis
The Amsterdam Organ Trio

The Amsterdam Organ Trio brengt een heerlijke mix van Hammond orgel, saxofoon en drums. De formatie wil het publiek hetzelfde gevoel geven als de jarenlang bevriende muzikanten zelf ook ervaren zodra ze samen spelen: een warme deken van plezier, vriendschap en magie. 

Amsterdamse smartlappen kom je niet tegen op de setlijst van het trio, wel jazz met een link naar Amsterdam en New York. Onlangs speelde The Amsterdam Organ Trio nog in The Big Apple, middenin Harlem. Ze traden ook op in het legendarische jazzcafé van België: Café de Muze.

Drummer Richard Lems speelde met alle grote namen in de Nederlandse jazzwereld en daarbuiten, van North Sea Jazz tot het jazzfestival in Montreux. Ook saxofonist Robert Mollee heeft een indrukwekkende staat van dienst. Hij speelde met Denise Jannah, Thijs van Leer, Tim Knol, Fay Claassen e.v.a.. Relatieve nieuwkomer is organist Mark Woerde. Als kind stond hij al tussen de leslie-speakers in een muziekwinkel aan de Amsterdamse Nieuwendijk.

Het trio kijkt er naar uit om op zaterdag 10 juni in Casablanca haar hartverwarmende jazz te delen met het Red Light Jazz publiek.

Bezetting:

Rob Mollee Saxofoon
Max Woerde Hammond orgel
Richard Lems Drums

Deuren open vanaf 18:00

Gegevens

Datum:
zaterdag 10 juni
Tijd:
18:30 - 19:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Casablanca
Zeedijk 26E
Amsterdam, Noord Holland 1012AZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 6 20301993
Bekijk de site van Locatie